Koolitused toimuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja teistes suuremates linnades

Pakume laia valikut koolitusi, mis on mõeldud nii alustavatele kui ka juba tegutsevatele ettevõtjatele.

Ettevõtlus ja äriplaanide koostamine

Kas plaanite alustada oma ettevõttega või soovite oma olemasolevat äri laiendada? Meie ettevõtluskoolitused aitavad teil mõista, kuidas luua elujõuline äriplaan, mis viib teie ettevõtte eduni. Õppige parimaid praktikaid, analüüsige turgu ja konkurentsi ning arendage oma ettevõtte strateegiat.

Tööõiguslikud suhted

Tööõiguslikud küsimused on olulised igale ettevõttele. Meie koolitused annavad teile põhjaliku ülevaate tööõiguse põhitõdedest, sealhulgas töölepingutest, töötajate õigustest ja kohustustest, töövaidluste lahendamisest ning muudest olulistest teemadest, mis aitavad teil tagada sujuva ja seadusliku töösuhte oma töötajatega.

Maksuõigus

Maksude planeerimine ja maksuseaduste tundmine on ettevõtte edukuse seisukohalt hädavajalik. Meie koolitustel käsitletakse kõiki olulisi maksuküsimusi, sealhulgas käibemaksu, tulumaksu ja sotsiaalmaksu. Õppige, kuidas optimeerida oma maksukohustusi ja vältida maksuriske.

Arvutikoolitused

Digitaalne kirjaoskus on tänapäeva ettevõtluses hädavajalik. Pakume erinevaid arvutikoolitusi, mis hõlmavad nii algtaseme kui ka edasijõudnute kursuseid. Meie koolitused katavad laia valikut teemasid, alates põhilistest kontoritarkvaradest kuni keerukamate IT-lahendusteni, mis aitavad teie ettevõttel digitaalses maailmas edukalt toimida.

Koolitused üle Eesti

Meie koolitused toimuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja teistes suuremates linnades. Lisaks pakume võimalust korraldada koolitusi ka teie asukohas üle kogu Eesti. Oleme pühendunud pakkuma paindlikke ja mugavaid koolitusvõimalusi, mis vastavad teie vajadustele.

Võtke meiega ühendust

Kui soovite rohkem teavet meie koolituste kohta või soovite registreeruda, võtke meiega ühendust. Oleme alati valmis aitama ja pakkuma teile parimaid koolituslahendusi, mis toetavad teie ettevõtte kasvu ja arengut.

Ootame teid meie koolitustele, et koos astuda samme edukama tuleviku poole!

VAATA KOOLITUSI